Alf

Hei, bak navnet Alf B. Dahl skjuler det seg en løpeglad person som hver uke løper 10 – 12 mil, enten på asfalt eller i terrenget. Interessen før løping startet da jeg var ca 45 år. I løpet av årene er det blitt mer og mer løping, og de siste årene har jeg gått ned i stilling for å kunne trene mer.

Høsten 2013 luftet jeg en ide med leder for Kirkens Bymisjon i Tromsø, Ann Karina Sogge,  om å løpe “El Camino”, den kjente pilegrimsvegen i Spania. Tanken var å gjøre dette løpet til et “Charity Run” for bymisjonen. Denne ideen er nå tatt videre og 27.mai 2015 er det duket for første etappe av “19 maraton på 19 dager” med målgang i Santiago de Compostela 14.juni. Samlet distanse 802 km.

Det økonomiske målet er kr 500 000.

For å klare dette, har jeg involvert min gode treningskamerat Jon Geir Iversen. Han har laget et treningsprogram som skal gjøre oss fysisk best mulig rustet til å klare de daglige påkjenningene som vil møte oss.

Den 14.juni kom vi i mål og 20.juni kunne vi overrekke sjekken på kr 500 000 til leder for Bymisjonen i Tromsø, Ann Karina Sogge.

De siste 3 årene har VM i maraton (for veteraner) i august 2015 vært det sportslige målet for meg.  Og det er det fortsatt.

 

 

 

 

Leave a Reply